Bastiaansen Blauwe Koe
Omschrijving

Bastiaansen in Molenschot (Noord-Brabant) is de kaasmakerij waar deze specialiteit vandaan komt.
De gepasteuriseerde biologische melk wordt vegetarisch gestremd.
Hiervoor wordt microbieel stremsel gebruikt. De kaas wordt net als Goudse beschermd met een coating.

Na een rijping van twee maanden komen de kazen op de markt.
Bij ons liggen de kazen nog minimaal twee maanden extra te rijpen. Dit komt zowel de smaak als de structuur ten goede.

De smaak van de kaas, die licht zoet en nootachtig is, ontwikkelt tot iets zoeter met een licht knisperend zuivel.

Plaatst u een bestelling om op te halen bij een van onze filialen?
Onthoud dan uw ordernummer, dit maakt het vinden van uw bestelling een stuk gemakkelijker.

Bastiaansen Blauwe Koe

Nederlands blauwader

Extra's
Kies een gewicht
€ 2,75
100 gram
Eigenschappen
Blauwader
Gepasteuriseerd
Koe
Nederland
Mild
Allergenen en ingrediënten
Melk
-
Ja