Caciotta (of Caciottona) di Capra al Fieno
Een harde, gepasteuriseerde geitenkaas uit Veneto, Italië.
Fieno is hooi, de kaas wordt hierin gerijpt. Dit als bescherming
tegen uitdroging, net als vroeger wij ons fruit in hooi bewaarden.
Daarnaast geeft het een zacht zoete, kruidige smaak met tonen van hooi.
Er wordt op deze kaasmakerij ook een variant gemaakt gerijpt in
notenbladeren.
Kaas-met-Vermouth combinatie. Mulassano Extra dry: Pas
zeer recentelijk verkrijgbaar buiten Café Mulassano in Turijn. Hun
recept is al meer dan 100 jaar oud De witte wijn wordt op smaak gebracht
met de eigen essences die getrokken zijn uit verse kruiden. Stro- en
botertonen. Een heen-en-weerspel van smaken!
Zwangerproof
Plaatst u een bestelling om op te halen bij een van onze filialen? Onthoud dan uw ordernummer, dit maakt het vinden van uw bestelling een stuk gemakkelijker.
Harde Italiaanse geitenkaas gerijpt in hooi