Deze allemansvriend van gepasteuriseerde koemelk uit de Bourgogne is
een zogenaamde 'Triple Crème met Witschimmelkorst' met een vetgehalte
van 75%!
Tijdens de kaasbereiding wordt room toegevoegd om de rijkdom (en het vetgehalte) van deze 'Heerlijkheid' (=Délice) uit de Bourgogne tot het drievoudige (=triple)
te verhogen. Dankzij de wijze van rijpen in de rijpingskast van
l'Amuse verwordt deze kaas tot een zeer toegankelijke, zelfs bijzonder
lekkere kaas die uw kaasplankje alle eer aan doet.
Een allemansvriend met frisse boterige, licht aardse smaak en yoghurt
tonen. Kortom, één stadium verder dan slagroom maar met heel veel
smaak.
Zwangerproof
Plaatst u een bestelling om op te halen bij een van onze filialen? Onthoud dan uw ordernummer, dit maakt het vinden van uw bestelling een stuk gemakkelijker.
Triple Crème met Witschimmelkorst