La Tur
Omschrijving

De naam van dit heerlijke kaasje betekent ‘de toren’. Een intens romig feestje met een bijna onweerstaanbaar, delicaat karakter.

Omdat de boeren in het Noord-Italiaanse Piëmont meerdere type dieren op de boerderij hielden kwam het mengen van de verschillende melksoorten logischerwijs veel voor.
Een cup-cakekaasje dat gemaakt is van, in dit geval, gethermiseerde koeienroom, geiten- en schapenmelk die in gelijke hoeveelheden gemengd wordt.
a Tur heeft een rijpingstijd van minimaal een dag of tien.
oor de heerlijke frisheid van de geitenmelk, het romige en het boterachtige van de koeienmelk in combinatie met nootachtige tinten van de schapenmelk in deze La Tur is deze kaas aan het einde van een toch al feestelijke tafel de kroon op uw diner.

ca. 220 gram per stuk

Plaatst u een bestelling om op te halen bij een van onze filialen? Onthoud dan uw ordernummer, dit maakt het vinden van uw bestelling een stuk gemakkelijker.

La Tur

Een Italiaans kaasje van geit, schaap en koemelk

extra's
€ 7,95
Eigenschappen
Get/schaap
Gepasteuriseerd
Koe
Italië
Mild
Allergenen en ingrediënten
Melk
geitenmelk, schapenmelk en koemelkroom
Nee