Monlesi
Omschrijving

Monlesi.

Een mooie Alpagekaas van rauwe koemelk uit het Zwitserse deel van de Jura rondom Neuchatel.
De naam is afkomstig van 'la Glacière de Monlesi', de grootste ondergrondse gletsjer in de Jura.
Net als de Comté (ook uit de Jura maar dan aan de Franse kant) heeft Le Monlesi mooie fruitige tonen.
Monlesi is ook een stuk kruidiger en met zijn leeftijd van 12 maanden al heel erg vol en pittig van smaak.

Kaas-met-portcombinatie: 10 years old Tawny port van Taylor: een zachte, gerijpte Port die op 15 graden het best tot zijn recht komt. Met Monlesi wordt het een feestje! Kruiden en kersen, erg fijn!

Plaatst u een bestelling om op te halen bij een van onze filialen? Onthoud dan uw ordernummer, dit maakt het vinden van uw bestelling een stuk gemakkelijker.

Monlesi

Pittige fruitige Zwitserse kaas

Extra's
Kies een gewicht
€ 3,70
100 gram
Eigenschappen
Hard/half-hard
Rauwmelks
Koe
Zwitserland
Midden-pittig
Allergenen en ingrediënten
Melk
-
Ja