Westcombe Cheddar
Omschrijving

Westcombe Cheddar

Cheddaring is een bepaalde manier van kaasmaken die de kaas lichter verteerbaar maakt.
Tijdens de bereiding worden de blokken wrongel op elkaar gestapeld, regelmatig gekeerd en andersom gestapeld om de wei te laten verdwijnen.
Boeren-Cheddar is gewikkeld in linnen dat tijdens de rijping grijs wordt door de schimmel.

Herkomst: Somerset in zuidwest Engeland.

Pikant, aards, fris en geen vergelijk met gepasteuriseerde oranje fabrieks 'Cheddar'.

Plaatst u een bestelling om op te halen bij een van onze filialen? Onthoud dan uw ordernummer, dit maakt het vinden van uw bestelling een stuk gemakkelijker.

Westcombe Cheddar

Echte Traditionele Cheddar

vacuümeren of extra papier
Kies een gewicht
€ 4,00
100 gram
Eigenschappen
Hard/half-hard
Rauwmelks
Koe
Engeland
Pittig
Allergenen en ingrediënten
Melk
-
Ja