Westcombe Cheddar
Omschrijving

Tom Calver is de jongste generatie kaasmaker, verantwoordelijk voor deze prachtige harde kaas. Westcombe is de naam van de kaasmakerij en
cheddaring is een bepaalde manier van kaasmaken die de kaas zelfs lichter verteerbaar maakt. Tijdens de bereiding worden de blokken
wrongel op elkaar gestapeld, regelmatig gekeerd en andersom gestapeld om de wei te persen.
Boeren-Cheddar wordt in linnen gewikkeld ter bescherming. ( = clothbound)


Herkomst: Somerset in zuidwest Engeland.
Melksoort: ongepasteuriseerde koemelk van Friese Holsteiners en Shorthorns
Leeftijd: vanaf 12 maanden tot 18 maanden
Seizoen: het hele jaar door verkrijgbaar.
Smaakindicatie: pikant, aards, fris en geen vergelijk met gepasteuriseerde oranje fabrieks 'Cheddar'.


zwangerproof

Plaatst u een bestelling om op te halen bij een van onze filialen? Onthoud dan uw ordernummer, dit maakt het vinden van uw bestelling een stuk gemakkelijker.

Westcombe Cheddar

Echte Traditionele Cheddar

Kies een gewicht
vacuümeren of extra papierOptioneel
€ 4,30
100 gram
€ 43,00 per Kilo
Eigenschappen
Hard/half-hard
Rauwmelks
Koe
Engeland
Pittig
Allergenen en ingrediënten
Melk
Ja