Wrångebäck Ost
Omschrijving

Wrångebäck Ost

  • Na een productiepauze werd in 2008 en met hulp van de 82-jarige ex-medewerker Hans Stiller, de productie van Wrångebäck-kaas opnieuw opgepakt volgens het originele Almnäsrecept en -methode.
  • De houten planken werden uit de oude opslag gehaald en in de nieuwe opslagfaciliteit gebruikt. De oorspronkelijke bacteriecultuur die nog in de planken leefde, vestigde zich in de nieuwe Wrångebäckkazen waardoor de authentieke historische smaak gebleven is. De bacterieculturen zijn minstens 150 jaar oud.
Licht pikant, waarbij u de grasachtige, melkachtige geur van een warme koeienschuur in gedachte moet houden. 
Wrångebäck Ost heeft een prachtige, frisse, complexe umami-smaak, en het mondgevoel is glad, fondant-achtig en romig.

Plaatst u een bestelling om op te halen bij een van onze filialen? Onthoud dan uw ordernummer, dit maakt het vinden van uw bestelling een stuk gemakkelijker.

Wrångebäck Ost

Wrångebäck-kaas wordt gemaakt van gethermiseerde rundermelk.

Extra's
Kies een gewicht
€ 9,99
250 gram
Eigenschappen
Hard/half-hard
Gethermiseerd
Koe
Zweden
Midden-pittig
Allergenen en ingrediënten
Melk
-
Ja