Parmigiano Reggiano

De door l'amuse geleverde Parmezanen zijn tussen de 24 en 28 maanden oud.

Hoe gesneden?
Extra's
Kies een gewicht
3,60 100 Gram
Parmigiano Reggiano
Omschrijving

Alléén Parmezaan uit de provincies Modena, Parma en Reggio Emilia (en uit delen van Bologna en Mantova) mag de naam dragen

  • Echte Parmezaan is te herkennen aan het zegel dat over de hele zijkant van de kaas gedrukt is: 'Parmigiano Reggiano'
  • Rauwmelkse productie
  • 30+ magere kaas
  • Voor 1 kilo Parmezaan is ongeveer 16 liter melk nodig. Dus ongeveer 600 liter voor één kaas.
  • Geschikt voor zwangere
Allergenen en ingrediënten
Koe
Rauwmelks
Melk
-
Ja
Ja
Nee
Productinformatie
Italië
30,00
pittig
Nee
Nee