Raclette Suisse
Omschrijving

Raclette Suisse

  • Raclette betekent schrapen en wordt speciaal gemaakt voor open vuur en afgeschraapt op het bord, tegenwoordig gebruikt men speciale raclette apparaten om gezellig aan tafel onder gezelschap te nuttigen.
  • Raclette kaas kun je herkennen aan zijn volle smaak en uitstekende smeltbaarheid.
  • Voor een hoofdmaaltijd heeft u ca. 200 tot 250 gram per persoon nodig, u kunt deze zowel in plakken krijgen als aan een stuk (voor een groot raclette apparaat) echter is een stuk alleen nuttig als u met vier of meer personen bent.
De aromatische kruiden die groeien in de weilanden van de noordelijke Alpen leveren een kaas met een halfharde zuivel, gewaardeerd om zijn milde smaak

Plaatst u een bestelling om op te halen bij een van onze filialen? Onthoud dan uw ordernummer, dit maakt het vinden van uw bestelling een stuk gemakkelijker.

Raclette Suisse

Zwitserland Wallis

Kies een gewicht
Hoe gesneden?
Extra'sOptioneel
€ 4,60
100 gram
€ 46,00 per Kilo
Eigenschappen
Hard/half-hard
Gethermiseerd
Koe
Zwitserland
Pittig
Allergenen en ingrediënten
Melk
Ja