Raclette Suisse

Zwitserland Wallis

Hoe gesneden?
Extra's
Kies een gewicht
17,98 500 Gram
Raclette Suisse
Omschrijving

Raclette Suisse

  • Raclette betekent schrapen en wordt speciaal gemaakt voor open vuur en afgeschraapt op het bord, tegenwoordig gebruikt men speciale raclette apparaten om gezellig aan tafel onder gezelschap te nuttigen.
  • Raclette kaas kun je herkennen aan zijn volle smaak en uitstekende smeltbaarheid.
  • Voor een hoofdmaaltijd heeft u ca. 200 tot 250 gram per persoon nodig, u kunt deze zowel in plakken krijgen als aan een stuk (voor een groot raclette apparaat) echter is een stuk alleen nuttig als u met vier of meer personen bent.
De aromatische kruiden die groeien in de weilanden van de noordelijke Alpen leveren een kaas met een halfharde zuivel, gewaardeerd om zijn milde smaak
Allergenen en ingrediënten
Koe
Gethermiseerd
Melk
-
Ja
Ja
Nee
Productinformatie
Zwitserland
45,00
pittig
Ja
Nee