De maakster, Christine Wipfler uit Zevenaar, is ruim twee jaar bezig geweest met de perfectionering van deze nieuwe kaas.
Een zachte, ronde witschimmelkaas.
Een rauwemelkse (dus ongepasteuriseerde) witschimmel van koemelk, afkomstig uit Zevenaar, ten oosten van Arnhem.
De kaas wordt gemaakt van melk van de eigen koeien.
Deze op Camembert lijkende kaas kenmerkt zich door een niet-Nederlands karakter.
Het karakter van het kaasje verandert van vriendelijk en fris naar krachtig naarmate de leeftijd vordert.
De smaak is door de rauwemelkse bereiding vol, met tonen van paddenstoelen en stro en heeft de structuur van een voluptueuze Brie.
Leeftijd: vanaf 3 weken
Geschikt voor zwangere dames: NEE!
Plaatst u een bestelling om op te halen bij een van onze filialen? Onthoud dan uw ordernummer, dit maakt het vinden van uw bestelling een stuk gemakkelijker.
Nederlands Camembertje